Tafel aanbod

We weten dat u graag de beste tafel wilt

PalletWood Interiors is bekend om zijn unieke natuurtafels en boomstamtafels. In heel Nederland en België zijn er misschien een tien- à vijftiental adressen te vinden waar je zulke tafels vindt, maar als je uitstekende kwaliteit en een prima service-na-verkoop zoekt, dan moet je toch even naar Breda toe.

  

Als je op zoek bent naar aparte formaten en uitzonderlijke stukken, dan kan je niet om PalletWood Interiors heen. De mooie, ruime showroom herbergt een dertigtal unieke stukken. Sommige met grote curven en ruwere stukken, andere zijn dan weer strakker. PalletWood Interiors koopt zelf de bomen in, daar heeft PalletWood veel ervaring mee, en PalletWood Interiors heeft de durf om de meer exclusieve stukken aan te kopen.

 

Alles is maatwerk bij PalletWood Interiors. In de werkplaats liggen tot wel honderdvijftig platen opgeslagen. Sommige stukken zijn tot vijf, zes of zelfs zeven meter lang. De klanten zijn van harte welkom in die werkplaats, zodat ze het proces kunnen bekijken dat van een prachtig stuk hardhout een unieke tafel maakt.

 

Overlopen we even wat er gebeurt als er een klant binnenwandelt.

Eerst worden alle details besproken: dikte, lengte, breedte, houttype, type van de vorm en de afwerking, zoals beits of olie of andere materialen. PalletWood raadt haar klanten altijd aan om een tekening of foto van de ruimte waar de tafel komt te staan, mee te nemen. Met de afmetingen erbij. Zo kan PalletWood hen helpen de beste boomstamtafel te vinden.”

 

Ook wat de service-na-verkoop betreft zit je goed bij PalletWood Interiors. Niet alleen krijg je als klant al meteen heel wat onderhoudsspullen en advies mee wanneer je je tafel aanschaft, ook nadien blijft PalletWood Interiors je bijstaan mocht er toch wat gebeuren.

Low dining lekker lang tafelen

Met de familie en/of vrienden rond tafel en gezellig tafelen, heerlijk toch? Vrienden over de vloer en alle ingrediënten in huis om er een geweldige avond van te maken? Met de PalletWood Low Dining collectie geef je het geheel nog wat extra cachet en voeg je het ontbrekende ingrediënt toe. De net iets lagere tafel en stoelen nodigen uit tot lekker lang praten en dineren. Logisch dat Low Dining een niet te stoppen trend is, waar ook restaurants al een tijdje gretig op inspelen. 

Geen boomstamtafel?

Naast boomstamtafels produceert PalletWood Interiors ook maatwerk met betrekking tot ronde, ovale, vierkante en rechthoekige tafels. De tafelbladen worden geproduceerd uit: glas, leer, staal, marmer en uit diverse houtsoorten waaronder; Eiken, Noten, Olijf, Iroko en Wengé. 

Palletwood, meer dan eettafels

Naast de eettafels heeft PalletWood Interiors ook een grote collectie: side-tables, behind-tables, overzettafels, bijzettafels, coffee-tables, sofa-arm-tafels, overschuiftafels. Uiteraard zijn deze ook allemaal leverbaar in; glas, leer, staal, marmer en uit diverse houtsoorten waaronder; Saman Samanea, Tamarinde, Eiken, Noten, Olijf, Iroko en Wengé.

 

 

Onderstellen

Het onderstel van je tafel is naast het blad, voor de helft verantwoordelijk voor de uitstraling van je tafel en kan hét pronkstuk van je tafel zijn! Inmiddels hebben we veel verschillende onderstellen voor tafels ontworpen om je tafel net weer even een andere look te geven. De onderstellen variëren van fijntjes tot robuust en van design tot industrieel. Voor maatwerk draaien we onze hand niet om en daarom passen we de onderstellen qua grootte altijd aan zodat de tafels in verhouding blijven. Wij maken onze onderstellen per opdracht, je kunt de gewenste hoogte, lengte, breedte, dikte en zelfs de kokerdikte aangeven.  

 

Ben jij op zoek naar dat unieke, exclusieve stuk? Dan moet je naar Breda. De prachtige showroom alleen al is de moeite om een bezoekje te brengen. De ligging is ideaal, er is gratis parking voorzien en de klant krijgt een kop koffie of een wijntje aangeboden. PalletWood Interiors heeft de beste designer ter wereld… de natuur. Hoog tijd om dat te gaan ontdekken! 

Contact

* Verplichte velden