PalletWood Interiors

Het PalletWood Interiors verhaal begon in augustus 2013 en is uitgegroeid tot de flagshipstore waar u naast unieke boomstamtafels tal van internationale collecties, inspirerende interieurcorners en uitzonderlijke objecten kan ontdekken.  

 

Sinds de start maakt onze persoonlijke aanpak het verschil. Voor elk project creëren onze interieurarchitecten, -ontwerpers en stylisten een concept op maat, al dan niet in samenwerking met uw eigen (interieur)architect. 

 

PalletWood Interiors combineert warme materialen en uniek meubilair tot buitengewone interieurs met een persoonlijke touch. 

 

 

Collecties

Aangenaam XL, Aristide, Cartel Living, Casamance, Enrico Pellizzoni, Flexteam sofa's, Hofstede Raanhuis, Imperfetto Lab, James Malone, Label, Magazijn Breit, Mariani, MC Martinez Cardona, Norr 11, PalletWood, Prades, Rupert & Rupert, Jab, Bocx Interiors, Sunbrella, Vondom en Voyage.

Bekijk onze collectie

Visie

PalletWood Interiors is al jaren een begrip in Benelux op het gebied van interieurontwerp en productontwikkeling. Deze jarenlange ervaring evolueert continue.

 

PalletWood Interiors is het meest bekend om haar Limited Edition Boomstamtafels, met opdrachtgevers door geheel Europa. De unieke stijl van PalletWood’s interieurontwerpen worden herkend als een luxueuze moderne stijl met elegante industriële toevoegingen. Voor menig bekende Nederlanders en Belgen heeft PalletWood Interiors het interieur vormgegeven.

 

Het portfolio van PalletWood Interiors bestaat uit woonhuizen, villa’s, boerderijen, appartementen en vakantiehuizen. De stijl is uniek en komt terug in ieder project, toch weet PalletWood Interiors telkens weer een uniek ontwerp te realiseren. Daarnaast stralen de ontwerpen luxe, elegantie en exclusiviteit uit.

 

Een op maat gemaakt interieurontwerp door PalletWood Interiors is een investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Ongeacht de schaal van uw project, weet PalletWood Interiors haar klanten altijd te verrassen met hun visie op kwaliteit, kleuren, materialen en atmosferen.

Showroom / Toonzaal

PalletWood Interiors heeft een ruime showroom/toonzaal van 1.000 m2 in een schitterend industrieel pand. De industriële architectuur geeft de meubelen die we hier presenteren een strakke, moderne uitstraling. Dit bewijst maar weer eens dat de tijdeloze meubelen waar PalletWood Interiors mee werkt overal tot hun recht komen, mits goed gecombineerd. In dit pand aan het Spinveld is ook de teken- en ontwerpstudio van PalletWood Interiors gevestigd. Hier worden de ontwerpen gemaakt van uw gehele interieur. 

Werkplaats

Houtzagerij

PalletWood Interiors werkt met een ambachtelijke zagerij. Speciaal voor mensen met oog voor kwaliteit en authenticiteit worden hier de tafelbladen uit diverse houtsoorten in elk gewenst formaat gezaagd. De vakmensen van onze ambachtelijke zagerij werken onze ideeën uit tot een uitvoerbaar plan en zorgen voor de realisatie ervan.

 

Timmerwerkplaats

Waar vind je een werkplaats waar hoogwaardig, ambachtelijk en authentiek timmerwerk wordt geleverd? Waar echte ‘ouderwetse’ vaklieden de mooiste tafelbladen, kasten, tv-meubelen en lounge-meubelen maken? PalletWood is zo’n werkplaats. Heeft u vraag naar bijzonder timmerwerk, dan bent u bij PalletWood Interiors aan het goede adres.

 

Constructiewerken

Het las- en constructiebedrijf dat de werkzaamheden van PalletWood Interiors uitvoert is een bedrijf dat voor PalletWood Interiors vele soorten staal combineert met ouderwets vakmanschap en moderne techniek om indrukwekkend veel verschillende eindproducten te maken. Bij PalletWood’s las- & constructiebedrijf verandert op de werkvloer een stuk staal in een uniek tafelonderstel, een kast, een constructie of zelfs in een kunstwerk. Van ontwerp tot aan de montage, alles wordt in eigen PalletWood-beheer volbracht. Zo worden de doorlooptijden verkort en is er één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Met een hecht team zorgt het las- & constructiebedrijf van PalletWood Interiors voor projecten op maat! Om de veiligheid, gezondheid en betrokkenheid met het milieu te garanderen, is het las- & constructiebedrijf van PalletWood CE & VCA-gecertificeerd.

Contact

* Verplichte velden