Gratis interieur ontwerp

De tijd is rijp
voor de inrichting.

Een op maat gemaakt interieurontwerp door PalletWood Interiors is een investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Ongeacht de schaal van uw project, weten we onze klanten altijd te verrassen met onze visie op kwaliteit, kleuren, materialen en atmosferen.

Hoe gaat PW te werk? Afspraak plannen

Zo gaat PW
te werk.

Woonhuis, villa, appartement, woonboerderij of vakantiehuis. Voor ons altijd de ultieme uitdaging! Of het nu gaat om totale nieuwbouw of een “refresh” van een bestaande situatie, wij helpen u graag met het realiseren van uw droominterieur of -tuin.

 

Een investering in een goed ontwerp voor uw woning vertaalt zich later altijd terug in een totale interieurbeleving.

Stap 1/5: oriëntatie

Wij beginnen met een vrijblijvend en oriënterend intakegesprek waarbij we onze werkwijze uiteen zullen zetten en we uw wensen met u bespreken. Vervolgens gaat een interieurontwerper voor u aan de slag met het ontwerp. Hierin doorlopen wij een aantal fases.

Stap 2/5: inventarisatie

Als eerste inventariseren wij uw leefsituatie en zetten we de ruimte op d.m.v. een aangeleverde plattegrond. Aan de hand van uw wensen maken wij twee tot drie indelingsvoorstellen in 2D en bespreken dit met u.

Stap 3/5: voorstel

Vervolgens werken wij uw keuzes uit in een definitieve plattegrond. In deze fase kunnen wij ook het lichtplan voor u maken.

Stap 4/5: sfeer

In de derde fase worden kleuren, materialen en sferen bepaalt. De interieurontwerper stelt een kleuren- en materialenpalet samen aangevuld met productbeelden. Ook uw eventueel terug te plaatsen meubels worden hierin opgenomen. De derde fase behelst dus een compleet kleur/materiaal concept waarin de gehele "look & feel" tot uiting komt.

Stap 5/5: kostenbegroting

Als laatste wordt er een meubel- en accessoireslijst gemaakt van de nieuwe producten met een bijhorende kostenbegroting.

Om uw interieur volledig te maken komt onze interieurstylist(e) bij de inhuizing van uw meubels mee om het plaatje compleet te maken.

Laten we hout snijden.

 

Oriënterend intakegesprek kosteloos
Indelingsvoorstellen op schetsbasis 2D kosteloos *
Definitieve plattegrond digitaal schaal 1:20 kosteloos *
Materialenpalet kosteloos
Meubel- en accessoireslijst kosteloos
Eikenhouten vloer ontwerp kosteloos
   
Ontwerp kleuradvies in overleg
Ontwerp wandbekleding  in overleg
Ontwerp lichtplan in overleg
Tekeningen en plattegronden omzetten in 3d in overleg

 

Voor de werkzaamheden gemarkeerd met een * brengen wij u een borgfactuur in rekening vanaf 750,00. Deze borgfactuur brengen wij u in mindering wanneer u tot aanschaf overgaat van de ingetekende producten.

 

Afspraak plannen

Merken