Totaalinrichting in het Gelderse Bemmel Totaalinrichting in het Gelderse Bemmel Een chique, warm en gezellig interieur.  Lees verder Maatwerk interieur met elegante kenmerken Maatwerk interieur met elegante kenmerken Ontwerp een rustig en elegant interieur waarbij de gehele ruimte met elkaar verbonden is  Lees verder Sfeervol appartement in het bruisende Ginneken Sfeervol appartement in het bruisende Ginneken Creëer een warm en fijn thuis midden in de bruisende omgeving.  Lees verder Modern landelijk interieur Modern landelijk interieur Creëer een modern landelijke inrichting in onze karakteristieke woning   Lees verder Villa in de natuur van Zuid-Limburg Villa in de natuur van Zuid-Limburg Haal de natuur van het heuvellandschap naar binnen  Lees verder Boerderij met loft interieur Boerderij met loft interieur Geef onze boerderij een ruimtelijke loft sfeer.  Lees verder Tweede verblijf in Knokke Tweede verblijf in Knokke Maak een luxe en zomers verblijf om de weekenden en vakanties door te brengen.  Lees verder Appartement in de Bredase binnenstand Appartement in de Bredase binnenstand Ontwerp een strak doch kleurrijk appartement interieur.  Lees verder Dijkhuis uit 1926 Dijkhuis uit 1926 Creëer een warme sfeer die bij onze karakteristieke dijkwoning past.  Lees verder Modern-gerenoveerde villa Modern-gerenoveerde villa Architect: &Prast&Hooft  Lees verder Appartement aan zee Appartement aan zee Maak van ons vakantie appartement een echt thuis.  Lees verder Casa van Wely Casa van Wely Het herindelen, verbouwen, ontwerpen en realiseren van het interieur en exterieur van onze Spaanse villa.  Lees verder Appartement Grote Markt Appartement Grote Markt Herindeel het appartement. Ontwerp geheel nieuw interieur inclusief keuken en wijnkamer.  Lees verder Nieuwbouw Villa Nieuwbouw Villa Ontwerp een complete inrichting.  Lees verder Kervinkpolder Villa W Kervinkpolder Villa W Lever unieke producten uit de PalletWood Collectie die aansluiten bij het natuurlijke uitzicht.  Lees verder

Projecten & Interieurontwerpen

Woonhuis, villa, appartement, woonboerderij of vakantiehuis. Voor ons altijd de ultieme uitdaging! Of het nu gaat om totale nieuwbouw of een "refresh" van een bestaande situatie, wij helpen u graag met het realiseren van uw droominterieur of -tuin. Een investering in een goed ontwerp voor uw woning vertaalt zich later altijd terug in een totale interieurbeleving. 

 

Door middel van een op maat gemaakt interieurontwerp, materialisaties en moodboard’s geeft het team van PalletWood Interiors u een verrassende blik in uw nieuwe interieur. Voor de realisatie werken we samen met een vakkundig team van professionals zoals; architecten, aannemers, interieurbouwers, behangers, meubelmakers, stoffeerders, verlichtingsexperts en hoveniers.

 

Een op maat gemaakt interieurontwerp door PalletWood Interiors is een investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Ongeacht de schaal van uw project, weten we onze klanten altijd te verrassen met onze visie op kwaliteit, kleuren, materialen en atmosferen. 

 

 

Hoe gaat PalletWood te werk

Wij beginnen met een vrijblijvend en oriënterend intakegesprek waarbij we onze werkwijze uiteen zullen zetten en we uw wensen met u bespreken. Vervolgens gaat een interieurontwerper voor u aan de slag met het ontwerp. Hierin doorlopen wij een aantal fases.

 

Als eerste inventariseren wij uw leefsituatie en zetten we de ruimte op d.m.v. een aangeleverde plattegrond. Aan de hand van uw wensen maken wij twee tot drie indelingsvoorstellen in 2D en bespreken dit met u.

 

Vervolgens werken wij uw keuzes uit in een definitieve plattegrond. In deze fase kunnen wij ook het lichtplan voor u maken.

 

In de derde fase worden kleuren, materialen en sferen bepaalt. De interieurontwerper stelt een kleuren- en materialenpalet samen aangevuld met productbeelden. Ook uw eventueel terug te plaatsen meubels worden hierin opgenomen. De derde fase behelst dus een compleet kleur/materiaal concept waarin de gehele "look & feel" tot uiting komt.

 

Als laatste wordt er een meubel- en accessoireslijst gemaakt van de nieuwe producten met een bijhorende kostenbegroting.

 

Om uw interieur volledig te maken komt onze interieurstylist(e) bij de inhuizing van uw meubels mee om het plaatje compleet te maken.

 

 

Kostenoverzicht:

Oriënterend intakegesprek kosteloos
Indelingsvoorstellen op schetsbasis 2D kosteloos * 
Definitieve plattegrond digitaal schaal 1:20 kosteloos * 
Materialenpalet kosteloos
Meubel- en accessoireslijst kosteloos
Eikenhouten vloer ontwerp kosteloos
   
Ontwerp kleuradvies in overleg
Ontwerp wandbekleding  in overleg
Ontwerp lichtplan in overleg
Tekeningen en plattegronden omzetten in 3d in overleg

 

Voor de werkzaamheden gemarkeerd met een * brengen wij u een borgfactuur in rekening vanaf 750,00. Deze borgfactuur brengen wij u in mindering wanneer u tot aanschaf overgaat van de ingetekende producten.

 

Contacteer ons voor een afspraak via onderstaand formulier.

 

Contact

* Verplichte velden