Sirkel Fotografie

Voor fotografiekunst aan de muur werkt PalletWood met de beelden van Simone de Geus. Haar foto’s afgedrukt op aluminium en voorzien van een High Gloss epoxylaag worden in een beperkte –genummerde- oplage in de showroom van PalletWood gepresenteerd.

 

De foto’s van Simone de Geus zijn niet in één woord te omschrijven. Wat je er wel in kunt zien, is dat ze gemaakt zijn door een veelzijdig en kundig fotograaf met een onmiskenbare visie en stijl.

 

"Voor mij is fotograferen geen werk, maar een middel om mijn emoties en gedachten om te zetten in beelden", aldus fotografe Simone de Geus.

 

Simone de Geus is geboren in 1974 in het Brabantse ’s Gravenmoer. Haar opleiding heeft zij gevolgd op het SintLucas in Boxtel. Hier werd vrij snel duidelijk dat fotografie haar passie was. Na haar opleiding werkte ze drie jaar als freelancer (fotografie, film en televisie), maar haar passie voor fotografie was zo sterk, dat zij besloot zich hier 100% op te richten. Na drie jaar bij een grote studio, waar ze zich de fototechnieken meester maakte, nam ze de stap om definitief zelfstandig te gaan werken. In de zoektocht naar een eigen signatuur besloot Simone zich breder te oriënteren op haar vakgebied. Dit deed ze tijdens haar opleiding aan het AKV/St.Joost te Breda.

 

Kenmerkend voor de stijl van haar werk is de unieke wijze van spelen met licht en compositie. Het vastleggen van een moment, gevangen in een spel van licht, vorm en emotie, geeft haar foto's een extra dimensie.

 

Inmiddels is Simone de Geus een gerenommeerde fotografe, bekend van talloze reportages in diverse toonaangevende tijdschriften, zoals Eigen Huis & Interieur, vtwonen en Elle Decoration.